Om Os

Broager VVS


NÅR KVALITET GØR EN FORSKEL

Email: vvs@broagervvs.dk

Tlf: 74 46 11 64

OM OSBroager VVS har i mange år været kendt i lokalområdet, som en virksomhed, der lægger stor vægt på god rådgivning og kundetilfredshed. Virksomheden blev grundlagt af Arne Schmidt i 1986 under navnet Broagerlands VVS. I 2007 overtog Arne Hadberg virksomheden, og omdøbte den til Broager VVS. Den grundlæggene holdning, hvor faglig stolthed, seriøs rådgivning og god kundebehandling kommer i første række, er blevet kendetegnende for virksomheden gennem årene. I de senere år, har virksomheden lagt stor vægt på opbygning af viden og erfaring omkring vedvarende energi og derved blive bedre rustet til, at rådgive kunderne om mulighederne og besparelserne ved overgangen til grøn energi.

Energioptimering


med teknisk knowhow


Udgifterne til varme og varmt vand bliver ved med at stige. Derfor er det vigtigt, at vælge en fagmand, der følger med den teknologiske udvikling .


Hos Broager VVS lægger vi stor vægt på, at opbygge knowhow omkring de tekniske muligheder og produkter, der hele tiden bliver udviklet til energiområdet. Intelligent House Control, Smartgrid, Remote App´s og mange andre nye udtryk er dukket op de seneste år. Vi hjælper med, at vælge præcis den løsning, der er optimal for vores kunder, det som de har behov for og ikke mere.

Varmepumper er fremtidens varme. 


Udfasning af fossile brændstoffer og udnyttelse af overskudsstrøm vil i fremtiden betyde, at varmepumper vil det være et naturligt valg, ved udskiftning af gamle olie eller gaskedler. Det er vigtigt, at vælge den rigtige varmepumpe til netop dit projekt. Sammensætningen af komponenter og valg af størrelse og type er meget forskellig, afhængig af boligens alder, størrelse og energibehov. Vi har i mange år haft fokus på rådgivning og opbygning af varmepumpeanlæg og det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedst mulige udnyttelse af deres investering i et varmepumpeanlæg. Vi arbejder kun sammen med de bedste varmepumpefabrikater på markedet, der garanterer høj ydelse, god service og lang levetid.

FOKUS

på varmepumper

VIL DU ARBEJDE MED OS?